milenicinja.mk » Новости

Новости

« | 1... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ...64 | »
61-70 од 632 новости
20/Mar/2018 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во подготовка на три интернационални изложби за сите раси на кучиња во Скопје. Исто така ќе биде одржана и специјализирана изл ...
20/Mar/2018 Кинолшкиот клуб Прилеп во соработка со Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во подготовка на интернационални изложби на сите раси на кучиња во Прилеп. Интернациона ...
19/Mar/2018 Бројните закони ги опфаќаат сопствениците и им наложуваат бројни правила во начинот на чување и одгледување на милениците. Сите љубители на велосипедот кои имаат и свое м ...
16/Mar/2018 Кинолошките друштва во Македонија активно ја работат својата работа и подготвуваат бројни изложби за кучиња. Ова е уште една активност од нивна страна. Македонскиот Клиб ...
15/Mar/2018 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија во соработка со клубот Кожув од Гевгелија се во подготовка на све интернационални изложби за сите раси на кучиња. организаторите ...
05/Mar/2018 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во подготовка на две интернационални изложби за сите раси на кучиња. Овие изложби се одлична можност за сите сопственици на ку ...
05/Mar/2018 Волонтерите од Анималиа Охрид на својот фејсбук профил официјално го соопштија својот крај. Разочарани поради неуспешната своја работа ги информираат сите хумани луѓе и љ ...
26/Feb/2018 Сите одгледувачи на животни во услови на ниски температури и обилни врнежи од снег како во овие денови, треба да обезбедат вода и храна во количина доволна за задоволувањ ...
22/Feb/2018 Оваа иницијатива е поднесена од страна на Граѓанска иницијатива Кане Корзо. Според оваа иницијатива се дава предлог извршната влас на Владата на Република Македонија да г ...
21/Feb/2018 Здружението за заштита на животни Анима Мунди имаше поднесено иницијатива до Уставниот суд за укинување на член 106 од Одлуката за комунален ред на Општина Битола. Овој ч ...
« | 1... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ...64 | »
61-70 од 632 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено