milenicinja.mk » Новости » Интернационална изложба за сите раси на кучиња во Скопје 2020

Интернационална изложба за сите раси на кучиња во Скопје 2020

Објавено: 17/Jan/2020 во 17:28

Интернационална изложба за сите раси на кучиња во Скопје 2020
Кинолошкиот сојуз на Република Македонија ве повикува на Интернационална изложба за сите раси на кичиња, Скопје челинџ 2020. 

Изложбите се предвидени за 22 февруари и 23 февруари 2020 година во Скопје. 

Судии кои се предвидени за изложбите се: 

За ЦАЦ изложбата на 22.02.2020 година се: Далибор Трајановиќ, Јане Серафимов, Слободан Настески, Митко Илконовски и Драган Китаноски од Македонија. 

За ЦАЦИБ изложбата на 22.02.2020 година се: Чалин Маргиенеану од Романија, Умит Озканал од Турција, Горан Дојциноски, Филип Богоевски и Стибел Габриел од Македонија. 

За ЦАЦИБ изложбата на 23.02.2020 година се: Челин Маргиенеану од Романија, Умит Озканал од Турција, Панче Дамески, Миле Алексоски и Дарко Гегоски од Македонија. 

Пријавата за изложбите можете да ја најдете тука. 

Искористете ја оваа можност и пријавете го својот миленик на изложбата.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено