milenicinja.mk » Новости » Мачор – кум на венчавка

Мачор – кум на венчавка

Објавено: 03/Feb/2020 во 19:18

Мачор – кум на венчавка
Колку може да биде голема љубовта помеѓу човек и мачка, најдобар начин покажува Арон Бенитез, момче кое за кум на својата венчавка го избрал својот мачор. 

Сивиот мачор Принц Мајкл, имајќи ги во предвид фотографиите од венчавката, бил горд и среќен што бил покрај својот сопственик додека тој го изговарал судбоносното „да“. Арон пред неколку години го вдомил овој мачор и од тој ден се неразделни. 

Принц Мајкл носел елегантна црна лептир машна, а келнерот му го подготвил и омиленото јадење – тестенини со лосос.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено