milenicinja.mk » Новости » Препорака: Нова хит-серија која сигурно ќе ви се допадне

Препорака: Нова хит-серија која сигурно ќе ви се допадне

Објавено: 14/May/2020 во 15:36

Препорака: Нова хит-серија која сигурно ќе ви се допадне
Препорака на нашата редакција е документарниот филм-серија „Догс“. 

Од море одлични ТВ серии кои во последните години достигнале популарност, веројатно сте на мака кој сега да го започнете. Ние ви ја препорачуваме серијата „Догс“. 

Секоја од шесте епизоди во првата сезона трае повеќе од 50 минути, и ако актерите и темите се различни, она што ги поврзува е силен и нераскинлив однос помеѓу човекот и кучето. 

Преку епизодите кои ги следат терапевтското куче кое се грижи за девојче со епилепсија, воен конфликт во Сирија, настанокот на рибите во едно италијанско езеро, па до прифатилиште за грижа на 1.300 бездомни кучиња во Костарика... секоја епизода нуди увид на тоа колку животите на човекот и животните е испреплетен, или уште поважно – колку кучињата се во можност да ни го разубават секојдневието или да ни помогнат во моменти на криза. 

Во море од разновидни вести и тешки теми, вие одберете во својот живот, гледајќи ја серијата, да внесете радост во срцето.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено