milenicinja.mk » Новости » Идеален брачен кревет за сопствениците на мачка

Идеален брачен кревет за сопствениците на мачка

Објавено: 10/Nov/2020 во 13:19

Идеален брачен кревет за сопствениците на мачка
Компанијата „Catlife“ го осмислиле ова совршено парче мебел за оние кои чуваат мачка. Станува збор за брачен кревет под кој се наоѓа дрвен лавиринт. 

Особено е тешко да им се угоди на мачките. Колку убаво и скапо креветче да им изберете, тие ќе сакаат да легаат во кутијатад о креветчето или во вашата постела. 

Иста приказна е и со играчките – без разлика кави играчки и да и одберете, таа повторно ќе се игра со кабли и врски од патики. 

Дизајнот кој го нуди компанијата „Catlife“ дефинитивно нуди вистинска забава за мачките. Станува збор за брачен кревет по чиј дупек се наоѓа дрвен лавиринт за вашиот миленик. Од компанијата велат дека идејата им дотира уште од 2013 година. Од тогаш се обидуваат да создадат мебел кој ќе биде корисен за луѓето и интересен за мачките. 

Имајќи предвид дека мачките сакаат да истражуваат и да се кријат, овој кревет ги задоволува нивните потреби. Со овој кревет компанијата ја завришла својата работа.

 „Со нашиот кревет, мачките ќе имаат само своја територија и ќе нема потреба да бараат друго безбедно место за криење. Под креветот ќе најдат тивко и безбедно место, а уште подобро е што дизајнот им е од корист и на сопствениците. Вие ќе можете да си спиете како досега, но сега вашата мачка ќе има уникатно скривалиште“, велат од компанијата.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено