milenicinja.mk » Новости » Девојките преферираат момчиња кои имаат домашен миленик

Девојките преферираат момчиња кои имаат домашен миленик

Објавено: 22/Dec/2020 во 22:46

Девојките преферираат момчиња кои имаат домашен миленик
Каков домашен миленик чуваат момчињата, многу кажува за тоа како тој ќе се однесува со својата нова девојка. Ова го потврдуваат многу спровеени истражувања, од страна на повеќе научници. 

Врз основа на тие истражувања, силно се докажува дека кучињата многу позитивно влијаат на луѓето. 

Тие велат дека сопствениците на куче како домашен миленик се многу верни и искрени.  

Една страница за запознавање, која е наменета за веќе венчани луѓе, објави дека дури 10% од 700 испитаници имаат кучиња. Се наведува дека овие луѓе се најверни партнери, баш како и нивните четриножни миленици. 

Додека пак луѓето кои чуваат мачки како домашни миленици, се најмалку верни папртнери, а исто така и оние кои чуваат риби. Зад нив се сопствениците на хрчакот и на морските прасиња.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено