milenicinja.mk » Новости » Бенсон – популарниот мачор на Инстаграм

Бенсон – популарниот мачор на Инстаграм

Објавено: 18/Jan/2021 во 18:58

Бенсон – популарниот мачор на Инстаграм
Модерното време со себе носи и нови трендови. Во последно време тренд се социјалните мрежи, па не ретко покрај личните профили, на социјалните мрежи можат да се појават и профили на домашни миленици. Интересно е тоа што овие профили се многу добро прифатени од луѓето. 

Мачорот Бенсон е еден од најпопуларните миленици на Инстаграм и има повеќе од 80.000 следбеници. Како што напишале неговите сопственици, Бенсон е вистински господин. 

Мачорот Бенсон е вдомен и со својата сопственичка живее во САД. 

Посебно интересни се комбинациите на Бенсон, а неговите фотографии ги лајкнуваат илјадници луѓе ширум светот. Неговиот Инстаграм профил можете да го погледнете тука

Уживајте во прекрасните фотографии и фотогеничноста на овој мачор, а вашето мислење споделете го со нас во коментар. Ве очекуваме.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено