milenicinja.mk » Новости » Погледот со кој домашните миленици им изразуваат љубов на своите сопственици

Погледот со кој домашните миленици им изразуваат љубов на своите сопственици

Објавено: 22/Apr/2021 во 01:53

Погледот со кој домашните миленици им изразуваат љубов на своите сопственици

Сопствениците на домашни миленици на социјалните мрежи секојдневно прикачуваат фотографии од своите миленици.

Меѓу нив, се најдоа и некои фотографии на кои се гледа љубовта во очите на домашните миленици, што е само потврда за фактот дека никој не може да ве гледа со толку многу љубов во очите како што може вашиот миленик.

Ние за вас ги избравме токму оние фотографии со највљубени погледи, кои ќе ви го разубават денот и ќе ве потсетат да го сакате животот, особено доколку го делите со вашиот домашен миленик.

Останува само да ги погледнете избраните фотографии и уште еднаш да се уверите во љубовта што несебично ви ја даруваат домашните миленици.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено