milenicinja.mk » Новости » Необично пријателство помеѓу патка и кученце

Необично пријателство помеѓу патка и кученце

Објавено: 26/Apr/2021 во 13:35

Необично пријателство помеѓу патка и кученце

Кога станува збор за пријателството јасно е дека тоа се бира со срцето, а доказ за тоа е видеото во кое се гледа искрената поврзаност помеѓу една патка и едно мало кученце.

Патката и кученцето не се одвојуваат еден од друг, а приказната за нивното искрено пријателство за само неколку дена го заобиколи светот и растопи многу срца.

Во видеото, кое за кратко време стана вирално, јасно се гледа како кученцето седи на грбот на патката и со предните шепи се држи на нејзиниот врат, како да ја прегрнува.

Патката, пак, постојано е мирна и не се обидува да се помрдне дури и во моментот кога кученцето се качува на нејзиниот грб.

„Никогаш не сум видел олку мирна патка. Верувам дека ова пријателство и’ годи“, „Оваа глетка е премногу за моето слабо срце“ и „Преслатки пријатели, не можам да им се изнагледам“ – се само некои од коментарите под видеото.

Како изгледа ова необично, но искрено пријателство погледнете во видеото.
Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено