milenicinja.mk » Новости » Национална Ц.А.Ц изложба во Куманово

Национална Ц.А.Ц изложба во Куманово

Објавено: 03/May/2017 во 02:33

Национална Ц.А.Ц изложба во Куманово
Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во организација на Ц.А.Ц. изложба во Куманово. Искористете ја можноста и учествувајте на настанот. 

Настанот ќе се случи на 14 мај 2017 година. 

Судии кои се предвидени за настанот се: Мича Младеновиќ II, V; Горан Крстиќ III; Виктор Алексовски IX; Слободан Милошевски I, IV, VI, VII, X. 

Пријавувањето за настанот можете да го направите на: [email protected] 

Искористете го пролетното сонце и заедно со миленикот уживајте во добрата организација.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено
  • Најново на форумот
    • [phpBB Debug] PHP Warning: in file /var/www/milenicinja/public_html/content/sidebar_forum.php on line 28: mysql_query(): Unable to save result set
      Query failed