milenicinja.mk » Новости » XVIII интернационална ЦАЦИБ изложба во Прилеп 2018

XVIII интернационална ЦАЦИБ изложба во Прилеп 2018

Објавено: 20/Mar/2018 во 01:04

XVIII интернационална ЦАЦИБ изложба во Прилеп 2018
Кинолшкиот клуб Прилеп во соработка со Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во подготовка на интернационални изложби на сите раси на кучиња во Прилеп. 

Интернационалните изложби ќе се одржат на 14 и 15 април 2018 година во Прилеп. 

Судии кои се предвидени за настанот на 14 април се: Сергеј Ванжа, Истван Орчик, Сиси Адрамитли, Александар Марковиќ и Блажо Пончев. 

Судии предвидени за настанот на 15 април се: Сергеј Ванжа, Сиси Адрамитли, Драган Крстиќ, Далибор Антиќ, Александар Петровиќ, Ненад Девиќ и Јелена Лазовиќ. 

Електронската пријава за учество на настанот можете да ја најдете тука

Ова е уште една можност на која можете да ги претставите убавините на вашиот миленик, а при тоа да уживате во добрата организација и дружба со кучињата.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено