milenicinja.mk » Новости » 3 x ЦАЦИБ изложби во Скопје 2018

3 x ЦАЦИБ изложби во Скопје 2018

Објавено: 20/Mar/2018 во 22:41

3 x ЦАЦИБ изложби во Скопје 2018
Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во подготовка на три интернационални изложби за сите раси на кучиња во Скопје. Исто така ќе биде одржана и специјализирана изложба за стафорд. 

Трите изложби се предвидени за 28, 29 и 30 април 2018 година во Скопје. 

За учество на изложбата потребно е да ја потполните електронската пријава тука

За уплата до 10 април 2018 година за возрасни кучиња потребно е да се уплати 1.500 денари, додека за останати класи како бебиња, најмлади и ветерани 900 денари. 

За уплата после 10 април 2018 година за возрасни кучиња се наплаќа 1.800 денари, додека за бебиња, најмлади и ветерани 1.200 денари. 

Цената за учество на специјализирана изложба за стафорди е 25 евра. 

Уплатата за учество на изложбите треба да се направи на: 
Назив: Кинолшки сојуз на РМ 
Жиро сметка: 210040679830198 
Назнака: уплата за изложба (класа) 
Банка: НЛБ Тутунска


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено