milenicinja.mk » Новости » Денови на вашето милениче

Денови на вашето милениче

Објавено: 30/Apr/2018 во 01:24

Денови на вашето милениче
По повод деновите на вашето милениче, студентската организација IVSA Македонија и градот Скопје, во соработка со Факултетот за Ветеринарна медицина се во подготовка на настан. 

Настанот ќе биде наменет за сите љубители на животни како и одговорни сопственици на домашните миленичиња. Истиот ќе биде одржан на 12 мај 2018 година во времетраење од 11:00 до 16:00 часот во Градскиот парк во Скопје. 

Организаротите ве повикуваат да учествувате на настанот и да уживате во нивната организација. Ќе бидат подготвени многубројни активности за сопствениците, како и за милениците кои ќе бидат дел од самиот настан. Ќе бидат одржани и едукативни дебати во кои ќе можат да се слушнат голем број на корисни и интересни работи поврзани со одговорно сопствеништво. 

Земете активно учество со миленикот и научете за правилната грижа на вашиот верен пријател и како да го направите своето милениче да има среќен, здрав и долг живот.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено