milenicinja.mk » Новости » 2 ЦАЦИБ изложби во Скопје 2018

2 ЦАЦИБ изложби во Скопје 2018

Објавено: 21/May/2018 во 23:04

2 ЦАЦИБ изложби во Скопје 2018
Кинолошкото друштво од Скопје е во подготовка на две интернационални изложби на сите раси на кучиња во Скопје. На изложбите учество можат да земат сите сопственици со расни кучиња. 

Изложбите ќе се одржат на 9 и 10 јуни 2018 година во хотел Белви во Скопје со почеток во 9:00 часот.  

Пријавувањето можете да го извршите најдоцна до 1.06.2018 година. 

Судии кои се предвидени за настанот се Слободан Милошевски, Сашо Пешев, Влатко Ананчевски и Марјан Петровски од Македонија и Оливера Стојановиќ и Љубиша Николиќ од Србија. 

Искористете ја оваа можност и пријавете го учеството на вашиот миленик.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено