milenicinja.mk » Новости » ЦАЦИБ изложба Маврово 2018

ЦАЦИБ изложба Маврово 2018

Објавено: 26/Jun/2018 во 22:59

ЦАЦИБ изложба Маврово 2018
Изложбите се одлична можност да ги покажете убавините на својот миленик, да добиете оценки од професионалци, а при тоа одлично да се забавувате во придружба на голем број разновидни раси на кучиња. 

Кинолошкиот сојуз на Република Македонија, заедно со Кинолошкиот клуб Скардус од Гостивар се во организација на Меѓународни изложби на сите раси на кучиња во Маврово. 

Предвидени се изложби во два дена, на 20 и 21 јули 2018 година во Маврово 

Електронската пријава за учество на изложбите можете да ја најдете тука

Судии кои се предвидени за настанот се Адриано Кандиас од Србија, Слободан Милошевски, Митко Илкановски и Горан Дојчиновски од Македонија. 

Искористете ја оваа можност и бидете дел од оваа прекрасна организација.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено