milenicinja.mk » Новости » Интернационални изложби во Охрид 2018

Интернационални изложби во Охрид 2018

Објавено: 20/Aug/2018 во 15:15

Интернационални изложби во Охрид 2018
Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во организација на четири интернационални изложби за сите раси на кучиња во Охрид. Ова е интересна можност за сите сопственици на кучиња да излезат и да ги споделат убавините на своите миленици пред другите. 

Изложбите ќе се одржат на 25, 26, 27 и 28 август 2018 година во Охрид. 

Судии кои се предвидени за првиот ден, 25. 08. 2018 се: Драгаба Влаховиќ, Татјана Урек, Геерт Јиппиг, Александар Стојковски, Викотр Алексовски, Дарко Геговски и делегат Миле Алексоски. 

Судии предвидени за 26. 08. 2018 се Јане Серафимов, Татјана Урек, Геерт Јиппинг, Красимир Тодоров, Исиван Ирчик и делегат Слободан Милошевски. 

Судии за 27. 08. 2018 се: Драгана Влаховиќ, Орчик Истван, Габриел Стибел, Красимир Тодоров, Бранко Тасевски и делегат Горан Дојчиновски. 

И судии предвидени за последниот ден, 28. 08. 2018 се: Драгана Влаховиќ, Татјана Урек, Геерт Јиппинг, Даниел Божиновски, Зоран Најдовски, Красимир Тодоров и делегат Перо Божиновски. 

Електронската пријава за учество на изложбите можете да ја најдете тука.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено