milenicinja.mk » Новости » Внимание: Расфрлан отров во виршли низ Кисела Вода

Внимание: Расфрлан отров во виршли низ Кисела Вода

Објавено: 26/Sep/2018 во 17:05

Внимание: Расфрлан отров во виршли низ Кисела Вода
Веќе неколку дена по социјалните мрежи кружат алармантни фотографии од загрижени граѓани за расфрлан отров на повеќе локации на територија на цела Македонија. Во моментов најкритична локација е Кисела Вода каде се забележани расечени виршли полни со отров. 

Волонтерите од здружението за заштита на животни Анима Мунди одамна апелираат за опасност од расфрлан отров во Скопје со кој се отруени голем број бездомни животни, но и домашни миленици. 

Се апелира до сите граѓани да внимаваат кога излегуваат на прошетка со своите миленици бидејќи по неколкумесечна пауза трујачите масовно излегуваат на улица со расфрлан отров со кој го загрозуваат животот на животните, но и здравјето на луѓето.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено
  • Најново на форумот
    • [phpBB Debug] PHP Warning: in file /var/www/milenicinja/public_html/content/sidebar_forum.php on line 28: mysql_query(): Unable to save result set
      Query failed