milenicinja.mk » Новости » 3 x CACIB изложби во Скопје

3 x CACIB изложби во Скопје

Објавено: 16/Oct/2018 во 17:52

3 x CACIB изложби во Скопје
Кинолошкиот сојуз на Репблика Македонија е во подготовка на три интернационални изложби на сите раси на кучиња во Скопје. 

Станува збор за изложба која ви нуди можност да ги покажете убавините на својот миленик пред голем број стручни судии од регионот, како и да уживате во добра организација. 

Изложбите ќе се одржат на 23, 24 и 25 октомври 2018 година во Скопје во Хотел „Белви“. 

Сите заинтересирани кандидати своето учество можат да го пријават тука

Искористете ја оваа можност и пријавете го своето учество.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено