milenicinja.mk » Новости » Караман Куп во Скопје 2018

Караман Куп во Скопје 2018

Објавено: 30/Oct/2018 во 16:47

Караман Куп во Скопје 2018
Кинолошкиот Сојуз на Република Македонија организира настан за расата караман.
 
Овој Караман Куп ќе се одржи на 11 ноември 2018 година во Хотел Белви – Скопје со почеток на 11:00 часот. 

Судија кој е предвиден за настанот е Петру Мунтеан од Романија. 

Електронското пријавување на изложбата можете да ја најдете тука

Искористете ја оваа можност и учествувајте во добрата организација и убавото друштво со четириножните пријатели.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено
  • Најново на форумот
    • [phpBB Debug] PHP Warning: in file /var/www/milenicinja/public_html/content/sidebar_forum.php on line 28: mysql_query(): Unable to save result set
      Query failed