milenicinja.mk » Новости » Нов парк за миленици во Влае

Нов парк за миленици во Влае

Објавено: 01/Mar/2019 во 02:07

Нов парк за миленици во Влае
На сите сопственици на кучиња добро им е позната потребата од парк за миленици. Тоа е место каде слободно можат да го пуштат својот миленик да трча и да се игра со други кучиња, а при тоа да не внимава на минувачите кои не се љубители на животинската игра. 

Сведоци сме дека поради големата потреба од овој вид паркови, надлежните се ангажираат истите да им ги овозможат на граѓаните. 

Така, во сабота на 2 март 2019 година во Влае 2 во близина на фудбалското игралиште, Општина Карпош, со почеток со 11:30 часот ќе се отвори нов парк за миленици. Место каде можат да се случат сите маалски дружби. 

Поради тоа искористете го зимското сонце и слободниот викенд, прошетајте се до новиот парк и уживајте во маалската дружба со кучињата.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено