milenicinja.mk » Новости » Специјализирана изложба на германски овчар во Ниш

Специјализирана изложба на германски овчар во Ниш

Објавено: 12/Mar/2019 во 17:09

Специјализирана изложба на германски овчар во Ниш
Кинолошкото друштво „Југ Богдан“ е во подготовка на настан посветен на расата германски овчар. 

Исложбата ќе биде одржана на 17.03.2019 година во Ниш на терените на спортскиот комплекс „Језеро“ покај Облачинското Езеро со почеток во 10:00 часот. 

Судија на настанот ќе биде Сашо Пешев од Македонија. 

За учество на прво куче износот за учество е 1.500 динари, за второ 1.300 и за трето 1.200 динари. Сумата за учеството треба да ја исплатите на жиро сметката: 105 – 3534 – 97. Како доказ за учество треба да ја испратите уплатницата на [email protected] 

Последниот рок за пријавување е четврток 14.03.2019 година. 

Искористете ја оваа можност, земете учество на настанот и уживајте во убавините на германските овчари.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено