milenicinja.mk » Новости » Специјализирана изложба за шарпланинец – април 2019

Специјализирана изложба за шарпланинец – април 2019

Објавено: 11/Apr/2019 во 19:44

Специјализирана изложба за шарпланинец – април 2019
Слично како и луѓето, така и животните се суштества кои се уникатни со своите карактеристики. Тука и кучињата не се исклучок. Поради тоа за нив се организираат бројни манифестации. 

Кинолошкиот сојуз на Република Македонија заедно со кинолошкото друштво „Прилеп“ се во подготовка на специјализирана изложба на кучињата од расата шарпланинец. 

Специјализираната изложба на шарпланинци ќе се одржи во недела, на 14 април 2019 година во Прилеп. 

Судија кој е предвиден за манифестацијата е Габриел Стибел. 

Искористете го викендот и уживајте во друштво на преубавите шарпланинци.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено
  • Најново на форумот
    • [phpBB Debug] PHP Warning: in file /var/www/milenicinja/public_html/content/sidebar_forum.php on line 28: mysql_query(): Unable to save result set
      Query failed