milenicinja.mk » Новости

Новости

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...145 | »
1-10 од 1445 новости
02/Aug/2021 Приказните за љубовта помеѓу човекот и кучето, се такви приказни кои умеат да допрат и до најстуденото срце и да го обвиткаат во топлина.Секојдневно слушаме приказни за р ...
02/Aug/2021 Целиот свет се воодушеви од видео-снимката која се појави деновиве на социјалните мрежи и за миг го освои вниманието на сите вистински љубители на животни.Имено, на неа с ...
02/Aug/2021 Сопствениците на мачки ширум светот се воодушевени од новата мобилна апликација „Тејбли“, која е дело на технолошката компанија „Силвестер“ од Канада.Имено, со помош на к ...
15/Jul/2021 Приврзаноста помеѓу кучињата и нивните сопственици доведува до развивање емоции кај милениците. Научниците потврдуваат дека кучињата се единствените суштества, покрај чов ...
15/Jul/2021 Корисниците на социјалните мрежи деновиве и’ го честитаа четвртиот роденден на мачката од Јапонија, која благодарение на својата шара на грбот стана планетарно популарна. ...
14/Jul/2021 Доколку сте од оние сопственици кои навистина го обожуваат своето куче и не сакаат да го оставаат само дома, тогаш Ве советуваме овој период да направите отстапка од ова ...
14/Jul/2021 Познато е дека кучињата се домашни миленици со најпрекрасно срце на светот. Тие безусловно ги сакаат своите сопственици и сите членови на нивното семејство, вклучувајќи г ...
14/Jul/2021 Велат дека луѓето што безусловно не’ сакаат не ги бираме ние туку тие нас, а оваа приказна докажува дека тоа е навистина така и кога се во прашање домашните миленици.Имен ...
13/Jul/2021 Идејата за чување милениче најчесто ја поттикнува еден член од семејството, но за да се вдоми милениче потребно е да се согласат сите членови од семејството. Бидејќи тоа ...
13/Jul/2021 Една позната мисла вели дека надежта последна умира, а токму тоа го докажа со својата приказна семејството од Арканзас.Имено, тие го загубиле своето куче шнауцер пред цел ...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...145 | »
1-10 од 1445 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено