milenicinja.mk » Новости

Новости

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...64 | »
1-10 од 632 новости
17/May/2019 Некои врски не е можно да се објаснат, се случуваат како гром и засекогаш оставаат некаква дамка. Таквите врски знаат да не направат среќни и да ни го променат животот од ...
17/May/2019 На јавните површини во Аердором е забележано отров кој е сериозна закана за бездомните, како и за домашните миленици кои чекорат таму. Поради тоа од граѓаните се бара гол ...
16/May/2019 Според направени истражувања, ветеринарите дoкажале дека здравјето на кучињата што јадат овошје е многу подобро во однос на тие што воопшто не консумираат растителни прои ...
16/May/2019 Кинолошкото друштво од Скопје е во подготовка на национални изложби со спецификација за 9 ФЦИ група хаски и самојади и 3 ФЦИ група стафорди со додела на ЦАЦ. Прeдвидените ...
15/May/2019 Кинеската влада донела значајна одлука за едни од најзагрозените жители во својата држава, пандите. По страшниот земјотрес во кинеската провинција Сечуан, пред околу 11 г ...
15/May/2019 Кучето Кактус трчало повеќе од 160 километри и така станало јунак во една од најтешките трки во светот. Овој четириножен натпреварувач се придружил на трката Маратон де С ...
14/May/2019 ЈСП излезе со ново соопштние со кое им се дозволува на сите лица со попречност слободно да се возат во автобусите и кабините на Жичарницата на Водни во придружба со кучињ ...
13/May/2019 Од приказните за херојствата никогаш не ни е доста. Постојано читаме приказни како големите херои влегуваат во бројни аванури за да ги спасат своите сакани миленици. Дене ...
12/May/2019 Доколку ги сакате мачките и сакате да патувате во делови од светот каде тие се обожувани, пазени и мазени, еве на кои места можете да отидете. Постојат делови од светот в ...
10/May/2019 Врската помеѓу бебето и кучето е нераскинлива. Покрај тоа што помеѓу нив уште од првиот момент се јавува огромна љубов, оваа врска е добра и за брзата социјализација и ра ...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...64 | »
1-10 од 632 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено