milenicinja.mk » Огласи » Tibetski Terijer - Vrhunsko Leglo

TIBETSKI TERIJER - vrhunsko leglo

  • Продавам
  • Објавен на: 09 Oct 2018 во 16:00
  • Валиден до: 08 Nov 2018 во 16:00
  • Од: vodicbg.com
TIBETSKI TERIJER, vrhunsko leglo oba pola, roditelji sa titulama. Ostenjeni 18.09.2018. rezervacija u toku.
Pete Eva, Novi Knezevac
Email adresa: [email protected]
Kontakt telefon: +38163511356

Коментирајте во врска со огласот: TIBETSKI TERIJER - vrhunsko leglo

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено