milenicinja.mk » Огласи » Зачудувачки Сибирски Ескини Кученца

Зачудувачки сибирски ескини кученца

  • Купувам
  • Објавен на: 19 Oct 2018 во 13:35
  • Валиден до: 18 Nov 2018 во 13:35
  • Од: virginiasuarez12
Имаме 7 убави ескини кучиња за продажба, 3 момчиња (1 лева) и 4 девојки (2 лева). Тие се убави примери на раса со посебни бои. Сите се подготвени за своите нови домови и имаат сини очи освен едно момче кое има сини и зелени очи и друго момче кое има зелени очи. И мама и тато се нашите домашни милени

Коментирајте во врска со огласот: Зачудувачки сибирски ескини кученца

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено
  • Најново на форумот

    • [phpBB Debug] PHP Warning: in file /var/www/milenicinja/public_html/content/sidebar_forum.php on line 28: mysql_query(): Unable to save result set
      Query failed