milenicinja.mk » Огласи » Mali Minsterlender Štenci

Mali Minsterlender štenci

  • Продавам
  • Објавен на: 13 Apr 2019 во 18:12
  • Валиден до: 13 May 2019 во 18:12
  • Од: KalimeroNo1
MALI MINSTERLENDER štenci, Sonja v Dijamanti – Cezar. Odgajivačnica Malih Minsterlendera V. Dijamanti F.C.I. 5408.
tel. +381/642357725
Facebook profil: Dragan Milićev Šumar
Dragan, Samoš (Kovačica)

Коментирајте во врска со огласот: Mali Minsterlender štenci

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено