milenicinja.mk » Огласи » Најдена Е Повредена Хаска

Најдена е повредена хаска

  • Изгубено-Најдено
  • Објавен на: 03 Sep 2014 во 18:31
  • Валиден до: 03 Oct 2014 во 18:31
  • Од: mona09
Најдена е повредена хаска. Се бараат сопствениците!

Хаската е привремено згрижена, но итно се бараат нејзините сопственици.

БРОЈ ЗА КОНТАКТ:
077 974 712

Коментирајте во врска со огласот: Најдена е повредена хаска

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено