milenicinja.mk » Огласи » Се Бара Вапи!

се бара ВАПИ!

  • Изгубено-Најдено
  • Објавен на: 29 Oct 2014 во 15:52
  • Валиден до: 28 Nov 2014 во 15:52
  • Од: Чек Расел
Изгубено е куче во населба Козле-Скопје (на ул.Леринска) Кучето се одзива на името ВАПИ и е лабрадор(златен) со кратко влакно,многу мил и социјализиран. На него има кремасто ремче.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152448390272467&set=a.10151343209567467.1073741825.727647466&type=1&theater

Коментирајте во врска со огласот: се бара ВАПИ!

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено