milenicinja.mk » Огласи » Се Бара Дина! :(

Се бара ДИНА! :(

  • Изгубено-Најдено
  • Објавен на: 15 Nov 2014 во 19:56
  • Валиден до: 15 Dec 2014 во 19:56
  • Од: Анастасија Панајотовиќ
Изгубено е или украдено куче во нм.Кадино поточно во н.Илинден.Се одзива на името Дина,не носи никакво ремче,не е расно кученце,ако некој ја има видено или има некакви информации нека ми се обрати на следниов линк:https://www.facebook.com/profile.php?id=100000983136623

Коментирајте во врска со огласот: Се бара ДИНА! :(

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено