milenicinja.mk » Занимливости » Мачка како главна атракција на Премиер лига 2019

Мачка како главна атракција на Премиер лига 2019

Објавено: 12/Apr/2019 во 19:59

Сите знаеме дека мачките прават се што сакаат и кога сакаат. За разлика од кучињата, тие не сакаат некој да им наредува, а секој човек кој има мачкра покрај себе, ова многу добро го знае. Доколку нешто одлучат, тоа и го прават. Својата мисла ја претвораат во дело бидејќи мачките едноставно се такви. 

И ако сакаат да излезат на огромен стадион за време на фудбалски натпревар, никој нема да ги спречи во тоа. Една црна мачка неодамна тоа и го докажала. На натпреварот помеѓу Евертон и Валверхемптон, за време на Премиер лига, излегла на терен. Сите очи на гледачите биле насочени кон неа. Го украла шоуто и станала вистинска хит на интернет. 

Додека некои биле убедени дека некој намерно ја пуштил мачката, некој тоа го објаснува со факт дека на стадионот секогаш останува многу храна по натпревари, а тоа е привлечно за мачките и останатите животни. 

Ние мислиме дека мачката само се движела како што сака бидејќи никој ништо не и може. Погледнете како изгледало тоа. Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено