milenicinja.mk » Занимливости » Хуманитарен настан за бездомните пријатели

Хуманитарен настан за бездомните пријатели

Објавено: 04/Oct/2018 во 15:12

Хуманитарен настан за бездомните пријатели
По повод одбележување на светскиот ден за сите животни, 4 октомври, ширум светот се организираат хуманитарни настани за помош на четириножните пријатели. 

Поради тоа, оваа вечер граѓанската иницијатива „Кане Корзо“ и пријателите организираат хуманитарна забава за помош на бездомните кучиња во Скопје. 

Овој настан започнува од 20:30 часот во „Пивница Стар Град“. На оваа забава ќе има дел за едукација, мини базар, музички и танц перформанси. 

Поради тоа искористете го овој вечер пред викенд за да се забавувате, но и да им помогнете на оние на кои им е потребно.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено