milenicinja.mk » Занимливости » Помеѓу кучињата и жените постојат големи сличности

Помеѓу кучињата и жените постојат големи сличности

Објавено: 11/Mar/2019 во 21:58

Помеѓу кучињата и жените постојат големи сличности
Жени и кучиња заедно за некои мажи е претстава за идеалност. Жените покрај кучиња изгледаат софистицирано. Поради тоа многу мажи повеќе преферираат жени кои во своја близина имаат кучиња. 

Пред неколку дена беше 8 март, ден на жената, а ние ве потстуваме на нивната важност во овој свет. Денот на жената е усвоен на Втората меѓународна конфедерација на жени социјалисти на 8ми март 1910 година во Копенхаген. 

Со закаснување, но и со желба и ние на нашиот портал да го одбележиме денот посветен на нашите мајки, сопруги и баби, ви ги нудиме сличностите на жената и кучињата 

И жените и кучињата многу добро се претвораат дека слушаат 

Двајцата имаат моќ да ја изедат својата награда од 200 грама со една воздишка. 

Никогаш не си сигурен што мислат и едниот и другиот 

Ниту еден од нив не се разбира во фудбал 

Не веруваат во мотото молчењето е злато 

Доколку овие тврдења искрено ве насмејаа, прочитајте зошто можеби и кучињата се подобри од жената. 

Кучето не мора да го чекаш, спремно е 24 часа 

Ако кучето е убаво, останатите кучиња нема да го мразат 

Кучето мисли дека вие одлично пеете. 

Кучето нема да експлодира ако го викнете по име на друго куче 

И... доколку доцните на кучето ќе му бидете поблиски и повеќе ќе му недостигате 

Без разлика како и да е, овој свет не би можел без жена! Поради тоа сакајте ги повеќе од било кога.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено