milenicinja.mk » Занимливости » Пилоти го спасиле од сигурна смрт а тој сега ужива помеѓу авиони

Пилоти го спасиле од сигурна смрт а тој сега ужива помеѓу авиони

Објавено: 26/Mar/2019 во 17:20

На рускиот аеродром Орешково, 200 километри од Москва, ќе ве пречека невообичаен миленик на вработените. Крупен е, силен и со одредено лица е особено љубезен и питом, наведува В92.
 
Поради тоа Мансур живее во заграден дел, сега има три години, а тука живее уште како бебе. 

Двомесечното младо немало можност за преживување, поради што пилотите одлучиле да се грижат за него со помош на биолог. 

За време на првата година не знаел за зимски сон поради што постојано бил поспан. Сега е вистински голем мечок која од првиот ден се дружи со еден пилот. 

Кој кого избрал - се знае, бидејќи, покрај тоа што се пријатели, важи правилото за појакиот. Андреј влегува во кафезот, а другите уживаат гледајќи ги нивните заеднички игри. 

Па, може ли подобро да биде од таков миленик на аеродром. Мечокот е спасен од сигурна смрт и сега на своите другари им ја враќа сета љубов и внимание. 

Погледнете го видеото кое покажува колку љубов има помеѓу пилотот и вработените на аеродромот кон мечокот, и мечокот кон нив. Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено