milenicinja.mk - порталот за вашиот миленик

Добредојде на порталот за Вашиот миленик.
Регистрирајте се за да можете да водите сметка и евиденција за Вашето милениче, да објавите фотографии и да дискутирате на форумот.


Неколку причини за да станете наш член на milenicinja.mk

 1. Родовник

  Родовник

  Пополнете ги информациите.

  Податоците кои ќе ги објавите не се јавни.

  • Сопственик
  • Опис на животното
  • Кинолошки сојуз на Македонија
  • Одгледувач
  • Родови: татко и мајка - до трето колено
 2. Здравствена книшка

  Здравствена книшка

  Пополнете ги информациите.

  Податоците кои ќе ги објавите не се јавни.

  • Вакцини против беснило
  • Вакцини против штенечак, хепатитис, парвовироза, лептоспироза...
  • Дехелминтизација
  • Контрола на болви и крлежи
  • Заболувања
 3. Фотографии

  Ваши фотографии

  Додајте фотографија од Вашиот миленик.

  • Одберете соодветна категорија/подкатегорија
 4. Огласи

  Огласете

  • Објавете ваш оглас.
  • Огласот може да го види секој.
 5. Форум

  Дискутирај и прашај

  • Започни теми поврзани со миленици.
  • Започни тема.
  • Одговори на поставена тема.
  • Прашајте Ветеринар.

најкоментирани теми на форумот milenicinja.mk

Изложба за ловни раси – Скопје 2018

Кинолошките друштва во Македонија активно ја работат својата работа и подготвуваат бројни изложби за кучиња. Ова е уште една активност од нивна страна. Македонскиот Клиб за ловна кинологија е во подготовка на изложба за ловни раси на кучиња со доделување на титули за клубски победник. Настанот ќе се одржи на 25 март 2018 година во населба Влае, Скопје, од 9:00 до 15:00 ... прочитајте повеќе

Приказна за мајмунката Милева која грабнала бебе во Скопје

Во Музејот за криминалистика во Центарот за обука во Идризово се изложени голем број на скелети, човечки органи и оружје, фетуси кои биле фрлени, како и препарираната мајмунка Милева. Мајмунката Милева е позната по грабежот што го направила во Граскиот парк во Скопје. Десетина дена пред да се случи земјотресот во Скопје, 1963 година, на мајмунката Милева од Зоолошката градина и починало ... прочитајте повеќе

Random миленици на миленичиња

Најнови фотографии на миленичиња

Фотографиите се поставени од нашите членови. Регистрирајте се и вие, за да можете да додадете фотографии од Вашиот миленик.

од missy#17_11
05/јан/2018 во 19:19
кучиња
од SaraVasilevska
27/дек/2017 во 00:38
кучиња
од SaraVasilevska
27/дек/2017 во 00:35
кучиња
од SaraVasilevska
27/дек/2017 во 00:30
кучиња
од Mr.Buch
05/дек/2017 во 11:23
кучиња
од Bobo
21/ное/2017 во 20:33
кучиња
од Bobo
21/ное/2017 во 20:30
кучиња
од Bobo
21/ное/2017 во 20:22
кучиња
од bigskybea
18/јун/2017 во 00:52
кучиња
од bigskybea
18/јун/2017 во 00:51
кучиња
од bigskybea
11/јун/2017 во 18:13
кучиња
од bigskybea
11/јун/2017 во 18:10
кучиња
од bigskybea
11/јун/2017 во 17:41
кучиња
од bigskybea
11/јун/2017 во 17:37
кучиња
од dardame
05/јун/2017 во 20:02
кучиња
од CrazyCatLady
19/мај/2017 во 12:26
кучиња

Најава






Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено