milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

« | 1... | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | ...22 | »
131-140 од 215 кучиња
Норвешки шпиц
Норвешки шпиц

овчарско куче и куче-чувар
потекло Норвешка
FCI група 5, Секција 3: Нордиски чувари и овчари, #237

Норички териер
Норички териер

домашно милениче
потекло Англија
FCI група 3, Секција 2: Мали териери, #72

Норфолшки териер
Норфолшки териер

домашно милениче
потекло Англија
FCI група 3, Секција 2: Мали териери, #272

Њуфаундландско куче
Њуфаундландско куче

куче чувар
потекло Канада
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #50

Папилон
Папилон

куче придружник
потекло Белгија / Франција
FCI група 9, Секција 9: Копнени мали шпаниели, #77

Парсон Џек Расел Териер
Парсон Џек Расел Териер

домашно милениче
потекло Англија
FCI група 3, Секција 1: Големи (стандардни) и средни териери, #339

Пекинезер
Пекинезер

куче придружник
потекло Кина
FCI група 9, Секција 8: Јапонски чин и пекинезери, #207

Пикард Овчарско куче
Пикард Овчарско куче

Овчарско куче, семејно милениче и чуварско куче.
потекло Франција
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #176

Пиринејско куче
Пиринејско куче

куче чувар
потекло Франција
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #137

Полски овчар - Полско Лоуленд Овчарско куче
Полски овчар - Полско Лоуленд Овчарско куче

Овчарско куче и семејно милениче.
потекло Полска
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #251

« | 1... | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | ...22 | »
131-140 од 215 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено