Добродојдовте на порталот за вашиот миленик

Регистрирајте се за да можете да објавите фотографии,внесете оглас или купете производ за вашиот миленик.


Регистрирај се

Дознајте повеќе за вашиот миленик

Прочитајте што е ново и интересно во светот на милениците


Повеќе

Порачајте храна за вашиот миленик

Одберете храна за вашиот миленик и ние ќе ви ја испорачаме дирекно до вашиот дом


Веб продавница

Донирај храна за миленик

Последни новости за вашите миленици

Инересни факти за вашите миленици


Повеќе...

Порачајте храна за вашите миленици


Сите продукти

Занимливости

Дознајте интересни факти и занимливости од светот на милениците

Класификација:
Темперамент:
Висина:
Тежина:
Земја:

Повеќе...

Класификација:
Темперамент:
Крзно:
Земја:

Повеќе...

Дали знаевте дека

Интересни факти кажани од познати личности

Why is a Labrador Retriever The Best Breed For You?

This lovable breed has so many great attributes that it’s hard to narrow down the best. It wasn’t easy, but we did it. Here are the top 4 reasons why you should have a Labrador Retriever.

Energy level
97%
Relations with children
100%
The ability to train
89%
The ease of care
92%