milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...22 | »
11-20 од 215 кучиња
Анадолско пастирско куче (Карабаш)
Анадолско пастирско куче (Карабаш)

куче чувар и пастирско куче
потекло Турција
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #331

Англиски булдог
Англиски булдог

потекло Англија
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #149

Англиски кокер шпаниел
Англиски кокер шпаниел

ловџиско куче (птичар) и домашно миелниче
потекло Англија
FCI група 8, Секција 2: Птичари, #5

Англиски мастиф
Англиски мастиф

куче чувар
потекло Англија
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #264

Англиски поинтер
Англиски поинтер

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Англија
FCI група 7, Секција 2: Британски и ирски ловци и трагачи

Англиски сетер
Англиски сетер

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Англија
FCI група 7, Секција 2: Британски и ирски ловци и трагачи, #2

Англиски спрингер шпаниел
Англиски спрингер шпаниел

ловџиско куче (птичар) и домашно миелниче
потекло Англија
FCI група 8, Секција 2: Птичари, #125

Англиски Хрт  - Голем Англиски Хрт – Англиски Кратковлакнест Хрт
Англиски Хрт - Голем Англиски Хрт – Англиски Кратковлакнест Хрт

Ловечко куче за мал дивеч, куче тркач, домашно милениче.
потекло Англија
FCI група 10, Секција 3: Краткокоси ловечки кучиња, #158

Апенцелско планинско куче
Апенцелско планинско куче

куче чувар
потекло Швајцарија
FCI група 2, Секција 3: Швајцарско планинско куче, #46

Арапски Хрт
Арапски Хрт

Ловечко куче за гонење голем и мал дивеч, куче придружник, куче за тркање.
потекло Мароко
FCI група 10, Секција 3: Краткокоси ловечки кучиња, #188

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...22 | »
11-20 од 215 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено