milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...22 | »
31-40 од 215 кучиња
Бигл
Бигл

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Англија
FCI група 6, Секција 1: Ловечки кучиња (лови и трага по мирис), #161

Бијацерон, Босерон
Бијацерон, Босерон

Овчарско Куче и Семејно милениче
потекло Франција
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #44

Бишон Фризе
Бишон Фризе

Импресивно бели, горди и постојано на штрек.
FCI група 9, Секција 1: Бишон и слични видови, #215

Бладхоунд (Куче на Св. Хуберт)
Бладхоунд (Куче на Св. Хуберт)

куче-трагач и домашно милениче
потекло Белгија
FCI група 6, Секција 1: Ловечки кучиња (лови и трага по мирис), #84

Боксер
Боксер

потекло Германија
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #144

Болоњско мало кутре
Болоњско мало кутре

Мали, но постојано на штрек.
потекло Италија
FCI група 9, Секција 1: Бишон и слични видови, #196

Бостонски териер
Бостонски териер

куче придружник
потекло Англија / Америка
FCI група 9, Секција 11: Мали молоси, #140

Брадесто Овчарско Куче – Брадест Шкотски Овчар
Брадесто Овчарско Куче – Брадест Шкотски Овчар

Овчарско Куче и Семејно милениче
потекло Шкотска
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #271

Бразилска дога
Бразилска дога

ловџиско куче и куче чувар
потекло Бразил
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #225

Бретањски басет
Бретањски басет

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Франција
FCI група 6, Секција 1: Ловечки кучиња (лови и трага по мирис), #36

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...22 | »
31-40 од 215 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено