milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...22 | »
51-60 од 215 кучиња
Германски ловец
Германски ловец

ловечко куче и домашно милениче
потекло Германија
FCI група 6, Секција 1: Ловечки кучиња (лови и трага по мирис), #299

Германски Овчар
Германски Овчар

Службено куче и семејно милениче, соодветно за голем број на функции.
потекло Германија
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #166

Германски пинч
Германски пинч

куче чувар
потекло Германија
FCI група 2, Секција 1: Пинчови и Шнауцери, #184

Германски птичар со долго крзно
Германски птичар со долго крзно

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Германија
FCI група 7, Секција 1: Копнени птичари

Германски птичар со кратко крзно
Германски птичар со кратко крзно

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Германија
FCI група 7, Секција 1: Копнени птичари, #119

Германски птичар со остро крзно
Германски птичар со остро крзно

куче придружник
потекло Германија
FCI група 7, Секција 1: Копнени птичари, #98

Германски шпиц
Германски шпиц

куче придружник и домашно милениче
потекло Германија
FCI група 5, Секција 4: Европски Шпиц

Голем и мал вандејски басет
Голем и мал вандејски басет

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Франција
FCI група 6, Секција 1: Ловечки кучиња (лови и трага по мирис), #33

Голем минстерландски птичар
Голем минстерландски птичар

ловечко куче и домашно милениче
потекло Германија
FCI група 7, Секција 1: Копнени птичари, #118

Голем Шнауцер
Голем Шнауцер

FCI група 2, Секција 1: Пинчови и Шнауцери, #181

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...22 | »
51-60 од 215 кучиња

Најава






Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено