milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

« | 1... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ...22 | »
61-70 од 215 кучиња
Големо швајцарско планинско куче
Големо швајцарско планинско куче

куче чувар
потекло Швајцарија
FCI група 2, Секција 3: Швајцарско планинско куче, #58

Гордон сетер
Гордон сетер

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Шкотска
FCI група 7, Секција 2: Британски и ирски ловци и трагачи, #6

Граничен териер
Граничен териер

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Англија
FCI група 3, Секција 1: Големи (стандардни) и средни териери, #10

Граничен Шкотски овчар - Овчарско куче
Граничен Шкотски овчар - Овчарско куче

Овчарско куче и терач на стада.
потекло Англија
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #297

Далматинец
Далматинец

домашно милениче
потекло Хрватска
FCI група 6, Секција 3: Слични видови, #153

Данди Динмонт териер
Данди Динмонт териер

домашно милениче
потекло Англија
FCI група 3, Секција 2: Мали териери, #168

Доберман
Доберман

куче чувар
потекло Германија
FCI група 2, Секција 1: Пинчови и Шнауцери, #143

Дога
Дога

куче чувар
потекло Данска, Германија
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #235

Дога од Бордо (Француски мастиф)
Дога од Бордо (Француски мастиф)

куче чувар
потекло Франција
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #116

Дого Аргентино (аргентински мастиф)
Дого Аргентино (аргентински мастиф)

куче чувар
потекло Аргентина
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #292

« | 1... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ...22 | »
61-70 од 215 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено